Wednesday, January 15, 2014

ALL TRENDS SHOES SEASON (2013-14)



All trends shoes season

Οι τάσεις των παπουτσιών για το φθινόπωρο του 2013-14 ποικίλουν ικανοποιώντας όλα τα γούστα, ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Τα υλικά όπως βελούδο , σουέτ , δέρμα ,τρουκ ,φτερά , αγκράφες μεταλλικά στοιχειά καθώς και το δέρμα ερπετών είναι must. Μεγάλη ποικιλία υπάρχει και στα χρώματα όπως μπορντό, dark green & blue, claret red, light bronze μεταλλιζέ αλλά και τα πιο κλασικά όπως μαύρο , nude , ταμπά. Όλα τα σχέδια στα παπούτσια είναι εμπνευσμένα από την δεκαετία του ‘40 και του ‘50 αλλά όχι μόνο.

Πιο αναλυτικά:

High heels

Ψηλά τακούνια κολακεύουν την γυναικεία σιλουέτα και μας κάνουν πιο ελκυστικές και μην ξεχνάμε το κυριότερο το ότι μας δίνει ύψος . Βέβαια τα τακούνια είναι σε διάφορα σχήματα από πιο τετραγωνισμένα μέχρι και τα γνωστά σε όλους στιλέτο.






























Ψηλές μπότες
Τις είχαμε δει πάλι πριν δυο season και τώρα πάλι επιστρέφουν. Προσοχή επειδή σαν μπότα είναι εντυπωσιακή και sexy μην το παρακάνετε με το υπόλοιπο σύνολο σας.




Μποτάκια –αρβύλα


Από δέρμα η σουέτ ύφασμα, είναι άνετα και

μοντέρνα για της πρωινές σας μέχρι της απογευματινές

σας εξορμήσεις . Αν και η πιο στιλάτες grunge girl θα

μπορούσαν να το συνδυάσουν με ένα maxi φόρεμα

και δερμάτινο jacket ακόμα και το βράδυ.






Chunky ankle boots

Έτσι ονομάζουμε τα μποτάκια με τετράγωνο τακούνι που είναι η νέα τάση για τις γυναίκες συνήθως θυμίζουν λίγο τα αντρικά μποτάκια , αλλά με πιο ψηλό τακούνι . Μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί στην δουλεία, μέχρι το βράδυ για καφέ με leggings σε tartan η δέρμα και ένα blazer από πάνω.



















Masculine shoes 
Σε σουέτ , δέρμα η λουστρίνι . Ακολουθώντας πάντα τις τάσεις και άμα μας ταιριάζουν φυσικά είναι ότι πιο μοντέρνο για το 2014. Αρκεί να το τολμήσετε και να το φορέσετε με ένα υφασμάτινο παντελόνι ή μ’ ένα baggy jean.









Φτερά-Studs-μαλλί

Το απόλυτο trend του φετινού χειμώνα είναι η διακόσμηση των παπουτσιών με στοιχεία ιδιαίτερα και εκκεντρικά, όπως τα φτερά, το ντουμπλάρισμα με μάλλινες ή γούνινες λεπτομέρειες καθώς και τα μεταλλικά στοιχεία .



Γόβες sleep pumps

Η’ αλλιώς τα λεγόμενα pigale του “Christian Louboutin” . Κομψές γόβες χωρίς φιάπα που κολακεύουν την γάμπα κάνοντας την να φαίνεται πιο γυμνασμένη και πιο αδύνατη. Φοριέται με ποικίλους τρόπους όπως για παράδειγμα μ’ ένα skinny jean, ή ακόμα και με μια φούστα εποχής του ‘50. Καθώς επίσης και με γόβες σε style transparent , kitten heel ,peep toe και pointedtoe.




Loafers

Tα είδαμε το καλοκαίρι και λέγαμε ότι ήρθαν για να μείνουν και αυτή είναι η πραγματικότητα, καθώς οι σχεδιαστές τα ενέταξαν και στη μόδα του φετινού χειμώνα από διάφορα υλικά όπως animal print, λουστρίνι, καθώς επίσης και δέρμα με στοιχεία από τρουκ ή διαφορές πέτρες ή ακόμα και strass.















Βέβαια μας παρουσίασαν και την πιο heel
εκδοχή, με πιο ψηλές γλώσσες και κορδόνια.





Wedgescutout wedges

Σε έντονα χρώματα , από βελούδο ή δέρμα συνδυασμένο με το ξύλο της πλατφόρμας είτε ντουμπλαρισμένο όλο με το ίδιο ύφασμα του υπόλοιπου παπουτσιού.















Decorated shoes

Για τους πολύ τολμηρούς που θέλουν να προκαλέσουν και να τραβήξουν τα βλέμματα με την τέχνη. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι σε όλες τις επιδείξεις υπάρχουν οι υπερβολές για να χρησιμοποιηθούν στα fashion editorials.

 

No comments:

Post a Comment