Thursday, January 16, 2014

TRENDS SHOES- ACCESORIZE SUMMER 2014


Trends shoes- accessorize  summer 2014

               

   Το καλοκαίρι του 2014 πλησιάζει, έτσι όλοι οι σχεδιαστές παρουσίασαν τις συλλογές τους δίνοντας έμφαση στα αξεσουάρ και στα υποδήματα.

   Εντυπωσιακά σχέδια, έντονα χρώματα και στολίδια που διακοσμούν τα υποδήματα και τα αξεσουάρ , μας βοηθάνε να κάνουμε εκκεντρικές και μοναδικές εμφανίσεις.

Πλατφόρμες –chunky platforms

  Όπως κάθε καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους . Πλατφόρμες εποχής  70s’από φελλό ή ξύλο , σε χρώματα ταμπά, της άμμου, ασπρόμαυρα, αλλά και σε πιο έντονα εμπριμέ μοτίβα.

Πέδιλα

  Πέδιλα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων . Πέδιλα strap, ankle strap και εντυπωσιακά υλικά που τα διακοσμούν, δίνουν μια πιο μοντέρνα νότα. Must της εποχής τα φύλλα και οι πεταλούδες (Sergio Rossi)

Ankle boots-mesh-clogs and mules
 
 Mε ανοίγματα στα πλαϊνά, peep toe, στολισμένα με κρόσσια , χάντρες και δαντέλα.

Flathandmade-flat forms sandals-gladiator
 
 

Σε έντονα χρώματα αλλά και κλασικά όπως άσπρο μαύρο και της άμμου, σε σουέτ ή δερμάτινα και διακοσμημένα με χάντρες ή χρυσές λεπτομέρειες . Τα σανδάλια με τραχτεροτή ή εσπαντρίγια σόλα , θα μας συνοδέψουν στις καλοκαιρινές μας εξωρμοίσεις .
 
      
Τα αξεσουάρ έχουν πρωταρχικό ρόλο καθώς μακριά κολιέ, μικρά cluts ή μεγάλες τσάντες σε έντονα χρώματα,  καπέλα fedora και visor δεν θα πρέπει να λείψουν από την γκαρνταρόμπα μας .
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (19)

No comments:

Post a Comment