Wednesday, January 15, 2014

TRENDS 2013-14

 
 
TRENDS 2013-14



Ένα είναι βέβαιο φέτος δεν θα πλήξουμε,
Καθώς υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές από υφάσματα ,μοτίβα αρκεί να διαλέξετε πιο σας ταιριάζει . Παρακολουθώντας πάντα το catwalk London-Paris-Milano θα σας δώσουμε κάποια must trends για να υιοθετήσετε το δικό σας προσωπικό στυλ για το φετινό χειμώνα

1. Grunge style
Το απόλυτο trend του φετινού χειμώνα. Συνδυασμός rockPunk με λίγα στοιχεία Boho που μπορούν να σας δώσουν ένα επιμελώς ατημέλητο στυλ! Καρό πουκαμισά , σορτς ,floral dress , denim jeans, leather jacket, αρβύλα είναι μερικά tips
για να είστε και εσείς ένα grunge girl !!!


2 Baroque- Retro
Σχεδιαστές χρησιμοποιώντας φουτουριστικά μανίκια ρετρό γιακάδες γυρνώντας μας στην εποχή του retro. Τα υφάσματα ποικίλουν κυρίως όμως βρίσκουμε ταυτά, βελούδο πολυτελές μετάξι .
αλλά και μοτίβα που μας ταξιδεύουν στην ανατολή







3 Tomboy Trend

Άλλη μια τάση που συνεχίζει και φέτος
και την αγάπησαν οι γυναίκες .
Συνδυάστε το ανδρόγυνο στυλ με μερικές
πινελιές γυναίκειας φινέτσας.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι υφές, τα χρώματα, και η πολυμορφία των prints. Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω:





α .Metal Trend

Τάση που θέλει τα υφάσματα να γυαλίζουν με μεταλιζέ τόνους σε σακάκια ,φορέματα ,παντελόνια ,τσάντες με την διαφορά ότι έχουμε ποικιλία χρωμάτων εκτός από το κλασικό χρυσό και ασημί εμπλουτίζουμε την παλέτα με χάλκινο ,μωβ, ροζ και σιέλ παλ.




 




b. Girly Pink
Ξανά γίνε το κορίτσι που λάτρευε τα ροζ! Η τάση αυτή σου επιτρέπει ένα total pink look σε όλες τις αποχρώσεις του. Γύρισε στην πιο girly σου πλευρά και do it.









c. Military
Για δυναμικές γυναίκες και σε πολλούς χρωματισμούς από το κλασικό χακί σε όλες της αποχρώσεις του , δίνοντας ένα στρατιωτικό look



 

d Leather
Για ακόμα ένα χειμώνα το leather έχει κυρίαρχο ρόλο χωρίς να μένει μόνο σε jacket ή σε leggings αλλά χρησιμοποιείτε και σε φούστες με midi μήκος και διάφορα κοψίματα.




Εμπλουτίστε την γκαρνταρόμπα σας με πανωφόρια και jacket από moocher καθώς και τα πολύ γνωστά σε όλες μας μπλουζό- φορέματα με σχέδια tartan, καρό και stripes σε διάφορες αποχρώσεις, καθώς επίσης γούνες και tweed τα οποία επανεμφανίζονται.






H μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν είναι η επανεμφάνιση των oversized shoulder κάνοντας την γυναικεία σιλουέτα τριγωνική δίνοντας όγκο στους ώμους.

No comments:

Post a Comment